• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

SUBVENCIJA STOLARIJE

Subvencija stolarije za obiteljske kuće za 2016.g. počinje u ožujku 2016.g. Mogu se prijaviti samo legalni objekti koji imaju građevinsku dozvolu.

Subvencija stolarije - nepovratna sredstva, PUGB Dugo Selo - Zagreb, HrvatskaNaravno ako niste još sredili legalizaciju za pomoćnu zgradu a imate građevinsku dozvolu za objekt u kojemu živite možete se prijaviti za obnovu tog objekta koji ima građevinsku dozvolu.

Subvencija će obuhvaćati zamjenu vanjske stolarije, fasade, instalacija peći i kotlova na biomasu, solarne ploče i dizalice topline. Ukupno možete subvencionirati od 40-80% ovisno o području u kojemu živite.

Potrebno je raspitati se u fondu, moguće će biti subvencija i za nove objekte, ali morat će se ispoštivati stroga potrošnja energije tj. klasa A do A+++.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za prikupljanje dokumentacije možete dobiti u FONDU ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST, ne email: obiteljske-kuce@fzoeu.hr ili tel: 0800 200 170, radnim danom od 09:00 – 15:00h.

KAKO SE PRIJAVITI  NA NATJEČAJ ZA SUBVENCIJU?

1.KONTAKTIRAJTE CERTIFIKATORA
Zatražite zahtjev za inicijalni pregled kuće energetskom certifikatoru, koji mora biti ovlašten. Trošak certifikatora u potpunosti snosi Fond. Ako Vaša kuća zadovoljava propisane uvjete, certifikator će provesti prvi energetski pregled, izraditi izvješće o istom i pomoći Vam u pripremi dokumentacije za prijavu.

2.ZATRAŽITE PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Na temelju energetskog pregleda zatražite ponudu izvođača stolarije na email: pugb@net.hr , Tvrtka P.U.G.B. ovlaštena je za izvođenje radove zamjene stolarije preko FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST.

3.FONDU DOSTAVITI ZAHTJEV ZA SUBVENCIJU STOLARIJE
Prijavu za sufinanciranje uputite na adresu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (Radnička 80, 10 000 zagreb), te joj priložite Izvješće o energetskom pregledu, ponudu izvođača i ostalu potrebnu dokumentaciju navedenu u tekstu Javnog poziva.

http://www.fzoeu.hr/hr/energetska_ucinkovitost/enu_u_zgradarstvu/energetska_obnova_obiteljskih_kuca/

Tvrtka P.U.G.B. ovlaštena je za zamjenu energetski učinkovite stolarije, posjeduje svu potrebnu dokumentaciju za sufinanciranje, te suglasnost Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenje!

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit