• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

Rekli su o nama

Matija Podboj, Zagreb
Dugo sam tražio izvođača stolarije, i od svih izabrao sam firmu P.U.G.B. Prvi dojam bila je kvaliteta koja mi je presudna, jer sam vidio da rade kvalitetne stvari, onda prezentacija u salonu gdje sam sve mogao vidjeti uživo. Pošto je to moja prva nekretnina koju radim za sebe htio sam najbolje što mogu dobiti jer prozore radim za sljedećih 30-40 godina. Za svaku pohvalu.
Danijela Mačković, Zagreb
Već kod prvog kontakta sa gospodinom Ivanom, znala sam da sam pronašla ozbiljnu firmu za prozore i vrata. Uglavnom sve je bilo kako smo dogovorili, od roka isporuke do kvalitete koju smo vidjeli u salonu. Svakome mogu preporučiti tvrtku P.U.G.B. i vjerujte bit ćete potpuno zadovoljni.
Siniša Ptičar, direktor u Mageba d.o.o, Zagreb
Pošto sam direktor u firmi, imam jako malo slobodnog vremena, tražio sam preporuku od prijatelja koji mi je preporučio tvrtku P.U.G.B. i naglasio je: Nemoraš dalje tražiti! Tako je i bilo, sve sam prepustio dečkima u njihove ruke i mogu reći dečki su napravili posao. Kad bi svi tako radili nebi nikoga bolila glava od majstora, hehhe.
Dario Ilić, Shimadzu, Zagreb
Nakon što sam kupio kuću, prije zime htio sam promjeniti staru drvenu stolariju kako bih uštedio na grijanju. Raspitivao sam se preko interneta i tražio iskustva kod prijatelja te zaključio da postoje razlike u kvaliteti stolarije. Posjetio sam 3-4 firme u Zagrebu i ja i supruga smo odmah dali povjerenje firmi P.U.G.B. iz Dugog Sela. Kako sam htio kupiti najbolje prozore, a još prije sam čuo za SCHUCO prozore, samo su oni dolazili u obzir, a tvrtka P.U.G.B. upravo proizvodi SCHUCO stolariju. Dan danas sve funkcionira perfektno i jako smo zadovoljni.
Jadranko Modić, vlasnik Hotela Aristos
Danas je bitno biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tako sam i ja bio na pravom mjestu kad sam upoznao vlasnika tvrtke P.U.G.B., gospodina Milana Krznarića, koji je za nas uspješno završio jedan veliki projekt i za to mogu reći da je položio ispit sa odličnim. Luksuzni hoteli ciljaju na najzahtjevnije goste, gdje sve mora biti na najvišoj razini, to je glavni razlog zašto smo odabrali tvrtku P.U.G.B. za izvođenje radova.
Maja Šantić, arhitekt
U mom poslu bitni su detalji, najbolje detalje nacrtao mi je inženjer Ivan, sa njim sam odmah našla zajednički jezik, tako da smo zajednički završili projekt moje kuće za odmor. Sve što sam zamislila to smo uspjeli realizirati. Osim prozora i vrata odradili smo ljetnu pergolu gdje najviše provodim vremena sa svojom obitelji. Svaka pohvala!

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit