• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

SEGMENTNA VRATA - BREDA

BREDA SEGMENTNA GARAŽNA VRATA i NICE MOTORI (talijanska vrhunska vrata)

Garažna segmentna vrata - BREDA, PUGB Dugo Selo - Zagreb, HrvatskaTvrtka PUGB u Dugom Selu proizvodi segmentna garažna vrata prema ovlaštenoj licenci jednog od vodećih proizvođača garažnih vrata u Europi - Breda Sistemi Industriali.

Podizna sekcijska vrata DOMUS LIN tip SIRIO su podizno segmentna garažna vrata termoizolirana i izrađena od čeličnog pocinčanog lima sa poliuretanskom ispunom debljine 42mm i najboljom  toplinskom izolacijom K=0,78 W/m2K. Segmenti tj. paneli vrata su visine 495mm ili 600mm. Čelični lim je dvostruko plastificiran, bojan s vanjske strane u boju po izboru čime se dobiva trajna zaštita od korozije i atmosferskih utjecaja. Vrata neće izblijediti zato jer je boja otporna na UV zračenje.

U vrata su ugrađeni sigurnosni sistemi kočnica kao osiguranje od nekontroliranog pada.  BREDA segmentna garažna vrata su najpoznatiji talijanski paneli, upravljivi motornim pogonom renomiranog talijanskog proizvođača NICE S.p.a. Motorom se rukuje pomoću daljinskog upravljača, sa mogućnošću nadogradnje različitih drugih upravljanja: tipkalo i sl. Uz motor se isporučuje daljinski upravljač sa zaštitom, promjenjivim rotirajućim kodom.

NICE SPIDOKCE je stropni motor snage 220V/150W/650N, brzina podizanja od 0,11-0,15 m/s. Motor ima serijski ugrađenu zaštitu od nailaska na prepreku (u slučaju nailaska na prepreku i potisak većeg od 15kg motor se automatski zaustavlja i vraća u otvoreni položaj) kao i sistem za deblokiranje vrata odnosno motora u slučaju izostanka električne energije isključivo s unutarnje strane vrata.

Motor NICE – SPIDOKCE izuzetno je tih zbog svojeg lančanog prijenosa unutar jedinstvene pune aluminijske vodilice koja čini njegovu funkciju otvaranje i zatvaranja vrata gotovo bešumnom, bez metalnog zvuka vibracije lanca. (garantirano najtiši motor na tržištu)

SPOJNI OKOV: jednostruki teflonski kotačići 118 mm sa ugrađenim ležajevima za smanjenje trenja.
OPRUGE: pocinčane torzione opruge nalaze se iznad vrata, služe za balansiranje i podizanje vrata, proračunate za 15.000 otvaranja u osnovnoj verziji.
EUROPSKE NORME: vrata zadovoljavaju najviše europske zahtjeve sigurnosti.
MJERE SIGURNOSTI: sistem pero – utor za sprječavanje pričepljivanja prstiju sigurnosne kočnice kao osiguranje od nekontroliranog pada vrata, na oprugama i sajlama.
VODILICE: hladno spajane prešom, tehnologija koja smanjuje pojavu korozije, izrađene iz toplo cinčanog lima debljine 1,5 mm dodatno strukturalno ojačane pomoću L i C profila u cijeloj dužini gornje i donje vodilice.

SEGMENTNA VRATA PROIZVODIMO VEĆ 22 GODINE, SAMO VRHUNSKA VRATA BREDA

Slobodno nas kontaktirajte naći ćemo najbolje riješenje za Vaša nova garažna vrata!

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit