• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

PROTUPROVALNI SCHUCO OKOV – VARIOTEC

SCHUCO Variotec okov za PVC, PUGB ALU i PVC stolarija, Dugo Selo - ZagrebOkov Variotec za PVC SCHUCO prozor izveden je na principu pogonskih tjeralica kao kod aluminijskog prozora.

Okov Variotec dostupan je samo u protuprovalnoj varijanti tako da će zasuni osim zatvaranja prozora imati funkciju sigurnosti. Ovisno o veličini PVC prozora ugrađuje se 5-8 zasuna i to je zapravo 5-8 točaka zaključavanja.

Jedno od najbitnijih mjesta zaključavanja PVC prozora gdje se ponekad ne doprinosi dovoljno pažnje je leđno ključanje.

Kod Variotec okova za SCHUCO profile, šarke ili panti izvedeni su od aluminija plastificirano u boju po odabiru kupca.

SCHUCO okov Variotec ima mogućnost provjetravanja prozora tako da stavljanjem poluolive u odgovarajući položaj prozor držite zatvorenim ali opet minimalno otvorenim za prozračivanje. To je obično zgodno kod vikendica ili apartmana gdje se duže vrijeme ne boravi.

Modeli SCHUCO poluoliva za PVC, PUGB stolarija, Dugo Selo - ZagrebVariotec SCHUCO okov također nije zanemario dizajn poluolive (kvake) tako da je dostupno nekoliko modela i boja poluoliva, koje odlično pristaju uz ruku i generalno podižu PVC prozor na višu razinu.

Već kod prvog rukovanja PVC prozora SCHUCO upravo zbog kvalitetnog okova Variotec dobivate dojam da se radi o vrhunskom PVC sistemu.

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit