• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

OTKLOPNO KLIZNA STIJENA

PVC otklopno klizne stijene SCHUCO predstavljaju odlično riješenje za uštedu prostora i dobro brtvljenje stijene jer stijena zabrtvi kao PVC prozor.

PVC otklopno klizne stijene SCHUCO, PUGB Dugo Selo - Zagreb, HrvatskaPVC otklopno klizne stijene ne zauzimaju mjesto kod otvaranja, a s druge strane otklopno klizne stijene jednostavne su za rukovanje. Okov za PVC otklopno klizne stijene može također kao i aluminijske biti sa automatskim okovom, upravljanje na ručku.

Primjena PVC otklopno kliznih stijena je  kod većih balkonskih građevinskih otvora, balkona, zimskih vrtova itd.

Okov za otklopno klizne stijene dolazi standardno u 4 boje: bijela, smeđa, srebrna i crna, ali sve ovisi o proizvođaču okova za otklopno klizne stijene. Kod odabira okova za otklopno kliznu stijenu tvrtka P.U.G.B. koristi Siegenia Okov kao dobar izbor jer funkcionira jednostavno savršeno.

Kako funkcionira jedna PVC otklopno klizna stijena?

Ručkom otvorite kliznu stijenu, tako da se krilo samo odvoji od stijene prema unutrašnjem prostoru, a zatim guranjem otkliže u stranu. Otklopno klizni sistem u zatvorenom položaju koristi brtvu koja prijanja uz profil te tako odlično „dihta“ tj. zabrtvi stijenu.

Preporuka je SCHUCO PVC otklopno klizna stijena sa svim orginal komponentama koje preporučuje proizvođač PVC profila SCHUCO.

Sa SCHUCO PVC otklopno kliznom stijenom ste sigurni!

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit