• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

PVC stolarija

PVC SCHUCO sistemi, PUGB Dugo Selo - Zagreb, HrvatskaPVC sistemi SCHUCO najviše su cijenjeni među arhitektima i projektantima jer imaju kvaliteno riješen svaki detalj s kojim se mogu susresti na građevini. Brend SCHUCO jedan je od onih koji najvište ulažu u razvoj sistema te uvijek prvi izbace na tržište neku inovaciju koju kasnije drugi prate.

PVC profil SCHUCO jedini je na Hrvatskom tržištu prisutan kao profil A klase, sa debljinom stijenke od 2,8 – 3,2 mm, materijal je otvrdnuti PVC, i kao takva jedini odgovara normi HRN EN 12608 ("Profili od neomekšanog PVC-a, razredba, zahtjevi i ispitne metode"), klasa A.

Sistemi su dostupni kao Rondo i Clasic, rondo su zaobljeni profili, clasic ravni. Čelična ojačanja su od 1,5 – 3 mm ovisno o profilu i namjeni. Također SCHUCO je jedini PVC sistem sa EPDM tamnije sivom brtvom, koja je otporna na niske temperature tj. zadržava mekoću i brtvi na spoju profila  te omogućava izvrsnu toplinsku izolaciju. Kod dekor profila i RAL profila brtva može biti crne boje.

SCHUCO JE JEDINI PROIZVOĐAČ PVC SISTEMA KOJI IMA SVOJ JEDINSTVENI SISTEMSKI OKOV ZA PVC – SCHUCO VARIO TEC.

PVC SCHUCO sistem nudi statički ojačane profile, od kojih je moguće izrađivati elemente većih dimenzija, gdje je svaki profil potpuno statički određen.
Kada se zahtjevaju prozori većih dimenzija jedino sa SCHUCO okovom možete izraditi jednokrilni prozor dimenzija npr. 1600 x 2000 mm kao 1-krilni prozor, kod drugih sistema okova i profila to nije moguće.

PVC SCHUCO sistemi također jedini imaju na izbor specijalne boje PVC profila, a to je Automoto Finish Color odnosno metalik boje PVC profila.

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit